DEGUSTATIE SPEL

Hoe verlopen uw prestaties ?

- Tijdens een diner spelen alle deelnemers een spel terwijl ze een voorgerecht  proeven. Ze spelen een tweede spel tijdens het hoofdgerecht en tenslotte proeven ze het dessert met een derde spel
Het is ook mogelijk om het diner te kruiden met een of twee spelen. Voor elk diner met drie spelen wordt een apéritif  gegeven met onze siamese glazen.

-Tijdens een cocktail kunnen we zoveel speeltafels plaatsen als u wenst. Op elke tafel wordt een ander spel gespeeld door naar keuze 4.6 .8 of 10 deelnemers Aan elke tafel nodigt een animator de deelnemers uit om een hapje te proeven met het spel. De proeverij duurt ongeveer 12 minuten
( installatie van het spel, de uitleg en het spelen zelf ) Na de proeverij verlaten de deelnemers de tafel om hun plaats te laten aan andere deelnemers voor een nieuwe degustatie..


Welke spelen raad u aan ?

Alles hangt af van het evenement, het publiek en van wat u wenst . Contacteer ons zoadat we u spelen kunnen aanbieden die aangepast zijn aan uw vraag.


Hoeveel personen kunnen deelnemen aan de animaties ?

Onze prestaties zijn aanpasbaar voor zowel grote als kleine groepen. We kennen geen limieten.


Heeft u een ploeg van animatoren ?

In de regio Parijs, België en Zwitserland werken we met ons eigen team van animatoren, in de provincies of het buitenland kan u ook met onze teams samenwerken doch u kan ook uw eigen personeel aanleveren. In dat laatste geval zorgen we voor een gepaste opleiding  voor de prestatie.

Heeft u specifiek voedsel nodig voor uw spelen  ?

Neen, we passen onze spelen aan zodat de animatie aangepast is aan uw menu en dat u zonder moeite uw gerechten  kan nuttigen.

Wat is niet  inbegrepen in uw prestatie ?

Onze prestatie beperkt zich tot het leveren van de animatie. We zorgen niet voor het voedsel, het meubilair alsook het servies.

Waar zijn uw prestaties beschikbaar ?

We verplaatsen ons naar de venue van uw keuze in Frankrijk en het buitenland. De transportkosten en eventuele logementskosten zijn ten laste van de opdrachtgever.

Bestaat er een  plaats waar we kunnen komen speleten ?

Neen , maar we kunnen ons verplaatsen naar de plaats van uw keuze of u partnerlocaties voorstellen.

Wat zijn uw tarieven ?
Elk evenement is uniek, onze prijzen ook ! Contacteer ons voor een offerte.

Is het mogelijk om onze eigen events te maken na het kopen van uw spelen ?

Neen het concept  ON NE JOUE PAS À TABLE alsook de spelen zijn neergelegd. Het is dus ten strengste verboden om de  prestaties  ON NE JOUE PAS À TABLE te herhalen of te copiëren zonder voorafgaand commercieel akkoord met Charlotte Brocard.

© ON NE JOUE PAS A TABLE 2013