DEGUSTATIE SPEL

Zaakvoerster en Verantwoordelijke van het agentschap in Frankrijk, Ontwerpster van de spelen


De artistieke studies van Charlotte Brocard hebben het kind in haar terug wakker gemaakt want het is tijdens haar studies dat ze het concept Speleten zal uitvinden. Na enkele jaren doorgebracht te hebben in New York waar ze voor design- en eventagentschappen werkt richt ze haar eigen onderneming On ne joue pas à table op in Parijs. Nu doet ze professionals en particulieren Speleten tijdens evenementen die door haar geanimeert worden en gaat ze verder met spelen en objecten te maken die doen dromen of lachen naargelang !

Project Manager


Margaux Le Bail houdt van avontuur! Na vele wereldreizen, keert ze terug naar Frankrijk en ontdekt  ze Speleten. Gulzig en speels als ze is wordt ze onmiddelijk verleid door het concept en vindt haar plek in het team einde 2014. Ze gebruikt nu haar talenten als communicatie experte  om onze klanten te begeleiden in de organisatie van hun evenement en aarzeld niet om met haar vocale gave de micro vast te nemen en de regels van onze spelen uit te leggen aan het publiek, regels waarover ze daarna met een streng oog waakt, dus bedriegers let op !

Verantwoordelijke van het agentschap voor nederlandstalig België en Nederland


Dieter heeft een jarenlange ervaring in het evenementieel milieu gezien hij, eenmaal zijn studies afgelopen, zijn eigen bedrijf opricht gespecialiseerd in communication support en wordt hij marktleider in het domein van opblaasbare supports. Nadien werkt hij met internationale Human resources managers om hun europese ondernemingsraden te organiseren. Parallel richt deze door de lekkere keuken gepassioneerde  zijn eigen Thais restaurant op om dan nu ons team van On ne joue pas à table te vervoegen.

Verantwoordelijke van het agentschap voor franstalig België, Luxemburg en Zwitserland


Professionnal in Communicatie en het creëren van Events Patrick heeft meerdere pijlen op zijn boog. Gaande van uitgever van magazines, marketing directeur tot verantwoordelijke van promotie campagnes voor grote internationale merken, vervoegd hij nu ons team  On ne joue pas à table om de kunst van het spelen tijdens het eten te promoten in de Benelux en Zwitserland.

Show More

Patrick

Dieter

Charlotte

Margaux

Show More

Gilles en Corey  stellen hun talent en kowhow ter beschikking voor het vervaardigen van onze metalen en houten objecten. Het hout, de zaag, de planer, de boor,de defonseuse, de klinknageltangen  hebben geen geheimen voor hun. Olga en haar naaimachine zorgt voor het maken van onze spelen in stof.

Onze

ANIMATOREN

 

Onze ambachtslieden

Sabrina, Julien, Camille, Benjamin, Aurélia, etc. brengen hun energie en goed humeur mee tijdens de evenementen.

© ON NE JOUE PAS A TABLE 2013